“Ako želiš ići brzo, idi sam. Ako želiš ići daleko, idi s nekim.”

Nepoznat autor

“Sve je skriveno u tvome imenu, na tvome ramenu, na kome ću jednom usnut, da se nikada ne probudim.”

Željko Sabol

“U ljubavi bih s tobom, draga, nestati htio ja bez traga.”

Dobriša Cesarić

Organizacija bračnih putovanja po mjeri

Pošalji upit
PREPORUKE ZA MEDENI MJESEC

Iskustva - Samo neki od parova kojima smo pružili nezaboravno iskustvo:

Malta

Larisa i Jakov – Malta

Za bračno putovanje htjeli smo kombinaciju odmaranja i razgledavanja, a naš odmor na Malti nam je upravo to i pružio. Uživali smo u svim njezinim čarima, upoznavali kulturnu baštinu i gastronomiju, i super se proveli. Hvala Vam na organizaciji našeg bračnog putovanja.

14910437_10209585184759922_2298671181056462192_n

Matea i Tomica – Dominikanska Republika

Dominikanska Republika je bila super, baš smo uživali u svom bračnom putovanju. Hvala Vam na organizaciji.

image3

Helena i Vladimir – Maldivi

“Vratili smo se doma tužni što smo onaj raj na zemlji tako brzo morali napustiti. Još smo uvijek pod dojmovima počevši od prekrasnih plaža, oceana, podvodnog svijeta i naravno water ville. Naše prvo zajedničko putovanje sa Natali nije moglo proći bolje i jedan dio toga je naravno Vaša zasluga. Hvala Vam što ste bili uvijek na usluzi za sva pitanja, nedoumice i naše prohtjeve.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anita i Nikola – Tajland

“Putovanje je bilo odlično! Sve je išlo po planu. Hvala na super organizaciji. Bangkok bi opisali kao čarobni kaos, u kojem se čovjek osjeća sigurno i sretno, odmah se zaljubi u kulturu, drage ljude i savršenu uličnu hranu. Sada kada smo vidjeli kako je lijepo putovati, ne stajemo!”

1

Tea i Igor – Mauricijus

“Hvala na strpljenju i razumijevanju za sve naše prohtjeve. Uz vašu pomoć i organizaciju možemo reći da nam se ispunila jedna velika želja – savršeno bračno putovanje. Mauricijus je zaista poseban otok koji nudi nevjerojatno puno mogućnosti, a ljubaznost i dobrota kojom zrače njegovi stanovnici zaista se teško više negdje može susresti. Hvala Vam na tom neponovljivom iskustvu.”

Batuan temple

Ivana i Goran – Bali + Singapur

“Još jednom hvala na organizaciji našeg medenog mjeseca.  Bilo nam je savršeno. Bali nas je očarao, to je otok prekrasne prirode, očaravajućih hramova i srdačnih ljudi. Singapur nas je pak zadivio svojom čistočom, urednošću i futurističkim izgledom.”

75df75a6-cce7-474f-9513-1ec9c5d41a3c

Maja i Zvonimir – Mauricijus

“Hvala od srca što ste udovoljili svim našim željama, priredili iznenađenja i učinili naš medeni mjesec zaista savršenim. Mauricijus je prekrasan. Veselimo se sljedećem putovanju u Vašoj organizaciji.”

20160111_092109(2)

Irena i Dino – Kuba

“Bilo je nezaboravno na Kubi, družiti se sa Kubancima, boraviti u njihovim kućama i čuti njihove životne priče. Hvala Vam na odličnoj organizaciji i jedva čekamo kubansku večer kod Vas u agenciji.”

 

DSC01155

Ružica i Joško – Meksiko + Kuba

“Ovo je čisti raj na zemlji. Bilo je božanstveno, od smještaja i usluge pa do hrane. Milijun puta Vam hvala što ste nas ovdje poslali. Oduševljeni smo sa svim i još jednom Vam hvala na svemu.”

IvonaDario_tajland3

Ivona i Dario – Tajland

“Bilo je predivno i vi ste super. Hvala Vam puno na svemu, organizacija je bila i više nego super. Oduševljeni smo Tajlandom, uvjerili smo se da je stvarno zemlja osmijeha jer gdje god se okrenete od svakoga dobijete osmijeh. Još jednom hvala na svemu. Kad budemo opet putovali, svakako ćemo izabrati vašu agenciju.”

Valentina_Marko1 (2)

Valentina i Marko – Kuba + Dominikanska Republika

“Doživjeli smo Kubu na poseban način, ali je zato Dominikanska Republika bila šlag na kraju! Prekrasan smještaj, odlična hrana i još bolji provod. Hvala na preporuci za smještaj.“

Matija Josip_Maldivi

Matija i Josip – Maldivi

“Medeni mjesec na Maldivima je medeni u raju, a pritome još provesti i Novu godinu je itekva proslava u raju! Jedva čekamo ponovno putovanje na Maldive.“

Zoja Ognjen krstarenje

Zoja i Ognjen – krstarenje

“Put je odlično organiziran. Sve je išlo kao po špagi. Dojmovi su odlični. Odmorili smo se i punim plućima krenuli u nove radne pobjede.”

hana dejan mauricijus

Hana i Dejan – Mauricijus

“Bilo je prekrasno. Vrijeme je bilo super. Uživali smo i puno toga vidjeli, puni smo dojmova i malo nam je teško nakon svega toga vratiti se u rutinu.“

Ana Jure krstarenje

Ana i Jure – krstarenje

“Bilo je nezaboravno. Opet bi ponovili. Hvala.”

antonija vinko Lisabon

Antonija i Vinko – Lisabon

“Iznimno smo zadovoljni s cijelim aranžmanom. Hvala na svemu.”

AidaEdin

Aida i Edin – Malta

“Sve je proteklo super i lijepo smo se proveli. Zahvaljujemo se i na prigodnom poklonu koji nas je dočekao na Malti.”

inesigorcruise

Ines i Igor – krstarenje

“Bilo je savršeno. Brod je famozan kao i sve i svi na njemu. Bolju uslugu nismo doživjeli. Zbilja divno. Jednom riječju savršeno toliko da planiramo ponoviti na godinu, javit ćemo Vam se sigurno.”

kristina ivan mauricijus

Kristina i Ivan – Mauricijus

Nikad nismo bili na ljepšem mjestu. Hvala na odličnoj organizaciji našeg medenog mjeseca, na dostupnosti 0-24h za sve naše upite i tijekom našeg putovanja, za predivna iznenađenja koja su upotpunila savršenstvo našeg bračnog putovanja. Hvala, hvala, hvala.”

Ivana Dejan Meksiko Kuba

Ivana i Dejan – Kuba + Meksiko

“Bilo je prekrasno. Hvala Vam na svemu.”

eni vedran cruise

Eni i Vedran – krstarenje

“Sve što je lijepo kratko traje. Hvala Vam na savršenoj organizaciji našeg putovanja.”

MarijaMiran_Santorini

Marija i Miran – otok Santorini, Grčka

“Hvala Vam na svemu, i svakako kada budemo negdje putovali, sjetit ćemo se prvo Vas! Također, imate naše preporuke.”

MarijaLuka_Kuba

Marija i Luka – Kuba

“Viva Cuba! Viva Luna Mellis Travel!”

IMG_20150315_111747

Marina i Ante – Tajland

“Bilo nam je najljepše na svijetu i nadamo se skoroj suradnji s vama. Organizacija je bila izvrsna, od početka do kraja. Hvala Vam puno.”

IvanaHari_Portugal

Ivana i Hari – Madeira + Lisabon, Portugal

“Zahvaljujemo na poklonu dobrodošlice koje nas je dočekalo u hotelskoj sobi – veoma lijepo od Vas. Organizacija Vam je fenomenalna. Još jednom veliko hvala.”

karmela marko 2014

Karmela i Marko – Tajland

“Svaka Vam čast, odlična organizacija, jako lijep provod.”

nikolina & diego kuba

Nikolina i Diego – Kuba

“Doživljaji na Kubi ne mogu se opisati riječima, jednostavno se mora doživjeti! Kuba je odlična terapija protiv svakodnevnog stresa i za napuniti baterije kako treba. Hvala na svemu.”

vladimirhelenatajland

Helena i Vladimir – Tajland

“Prekrasno iskustvo. Hvala puno na svim detaljima na putovanju.”

mateja bruno maldivi

Mateja i Bruno – Maldivi + Dubai

“Bilo nam je predivno na našem medenom mjesecu i zahvaljujemo Vam prvenstveno na iznimnoj profesionalnosti, odličnoj organizaciji, korisnim savjetima i prijedlozima. Možete računati na naše preporuke za organizaciju medenog mjeseca.”

paulo ivana mykonos santorini

Ivana i Paulo – otoci Mykonos + Santorini, Grčka

“Sve je išlo po planu od početka do kraja. Svi letovi, svi transferi. Nije bilo kašnjenja, čekanja, niti ikakvih problema. Sveukupno smo stvarno zadovoljni i hvala još jednom na svemu.”

daliborka goran kuba

Daliborka i Goran – Kuba

“Bilo je super. Hvala Vam na svemu.”

ivona branimir maldivi

Ivona i Branimir – Maldivi

“Zahvaljujemo Vam se od srca na zaista prekrasnom iznenađenju. Smještaj na Maldivima je bio i više nego odličan, bolji čak i od kućica na vodi.”

snježana-kristijan-santorini-768x432

Snježana i Kristijan – otok Santorini, Grčka

“Zahvaljujemo se na organizaciji, trudu, brizi i divnom poklonu koji nas je iznenadio u hotelskoj sobi. Još uvijek smo pod dojmom i svaki dan se rado prisjetimo lijepih trenutaka, šetnje po vulkanu, krstarenja jedrenjakom, predivnih zalazaka sunca, krasnih bijelih kućica na liticama stijena, tisuća zvonika, jahanja magaraca, svih boja, mirisa i okusa koje pruža otok.”

adnan-fatima-sejšeli-1024x683

Fatima i Adnan – Sejšeli

“Imali smo fantastično putovanje i iskustvo. Organizacija je bila odlična, bez ijedne greške, hotel odličan, priroda i otok fantastični, “kao iz filmova..”. Hvala još jednom na svemu. Naše preporuke.”

iva antonio mykonos

Iva i Antonio – otok Mykonos, Grčka

“Sve je bilo savršeno. Želimo Vam se zahvaliti na savršenoj organizaciji, trudu, dobrom angažmanu i svim prijedlozima koje ste nam dali. Posebno vam hvala na predivnom iznenađenju za moj rođendan, oduševila nas je i dirnula vaša gesta i stvarno nam je uljepšala večer!”

ana luka kreta

Ana i Luka – otok Kreta, Grčka

“Tko s vama nije putovao, ne zna što propušta. Hvala Vam.”

maja oliver madeira lisabon

Maja i Oliver – otok Madeira + Lisabon, Portugal

“Madeira nas je oduševila u svakom pogledu. Hvala Vam na jako dobroj organizaciji i pomoći pri putu! Svakako ćemo vas preporučiti dalje!”

marina-saša-azori

Marina i Saša – Azori, Portugal

“Na Azorima nam je bilo super. Dosta je drugačije od svih drugih destinacija koje smo posjetili. Puno Vam hvala na poklonima te odličnoj organizaciji medenog mjeseca.”

ana zoran irska 2014

Ana i Zoran – Engleska + Irska

“Bilo je prekrasno, hvala na svemu, bilo je kao i uvijek super. Simply the best!”

MajaNikola_Mauricijus

Maja i Nikola – Mauricijus

“Bilo je fenomenalno. Zahvaljujemo se na poklonu koji nas je dočekao u sobi. Hotel je stvarno nevjerovatan, još nigdje nismo vidjeli nešto takvo. A naša soba s vlastitim bazenom poseban je doživljaj. Svakome bi preporučili Mauricijus. Jedina zamjerka cijelom putovanju – prekratko je trajalo.”

dragan neli  irska

Neli i Dragan – Irska

“Irska je predivna, to se ne može opisati, jednostavno se mora doživjeti. Obišli smo puno toga i stvarno smo uživali.”

ana anton kreta

Ana i Anton – otok Kreta, Grčka

“Odlično smo se proveli. Ugodno ste nas iznenadili sa poklonima. Kreta je doista poseban otok na kojem kao da je vrijeme stalo.”

LucijaIvanlisabon2013

Lucija i Ivan – Lisabon

“Bilo nam je predivno, organizacija za svaku pohvalu, stvarno ste se potrudili i sve je išlo po planu.”

alen ines tajland

Ines i Alen – Tajland

“Sve je bilo savršeno i bolje od onoga što smo očekivali. Presretni smo i puni dojmova. Vaše upute su bile jako precizne i jasne, tako da nam je to bilo od velike pomoći. Od sveg srca vam se zahvaljujemo jer ste nam organizirali savršeno i nezaboravno putovanje i dali si truda oko njega, te ste nam priuštili hrpu predivnih uspomena i lijep početak našeg braka.”

ilijana ivica dubai 2013

Ilijana i Ivica – Dubai

“Oduševljeni smo sa svime na ovom putovanju. Prekrasan grad, nezaboravan doživljaj. Hvala puno na odličnoj organizaciji.”

eni dario tajland 2012

Eni i Dario – Phi Phi otočje, Tajland

“Bilo je odlično. Lijepo smo se odmorili i nauživali. Plaže i boja mora su predivni, pravi raj. Izabrali ste najbolje za nas. Hvala.”

stela darjan california 2012

Stela i Darjan – Kalifornija

“Putovanje je bilo predivno. Sveukupni dojmovi su nam odlični i jako smo zadovoljni cijelim putovanjem. Vidjeli smo puno toga i definitivno preporučujemo naše putovanje.”

silvija mario tajland 2012

Silvija i Mario – Tajland

“Preporučamo svima posjetiti Tajland jer je zaista nezaboravna destinacija. A Vama zahvaljujemo na pomoći u organizaciji putovanja.”

gabrijela marin ny

Gabrijela i Marin – New York

“Još jednom da zahvalim što ste nam pomogli i organizirali putovanje za naš medeni mjesec. Dolazak na JFK aerodrom i isčekivanje vodiča ili taksija je posebna priča, nismo se baš nadali limuzini, dugoj, crnoj – početak kao iz filmova ili bajke … ja i moj dragi uživamo po prvi puta u vožnji Manhattanom kao filmske zvjezde. Hotel je bio na savršenoj lokaciji pa nam je bilo jednako gotovo sve udaljeno.”

PiaJohnHrvatska

Pia i John – Hrvatska

“Our honeymoon in Croatia was a great choice for us. We spent wonderful time in the lighthouse on the island of Porer. We did not go around much (it is a small island) but this is what we needed after long and exhausting wedding organization in Denmark. Thank you for such a great organization and destination suggestion.”

Ines i Davor – Tajland

“Tajland je bio pravi izbor za nas. Željeli smo nešto gdje ćemo nakon posjeta Bankgoku i nekoliko dana istraživanja grada, uživati u bogatstvu plaža i ponude Krabija. Nije moglo biti bolje! Za razliku od agencija gdje su nam ponudili samo brošure s hotelima, ova ekipa je bila uz nas od početka do kraja putovanja. Bangkok i Krabi pamtit ćemo cijelog života!”

PA070035

Sandra i Hrvoje – Singapur + Tajland

“Supeeeeeeeeer! Koja ludnica! Hvala na svemu! Nakon Signapura i Bangkoka, otok Phi Phi je bio kao pravi šlag na kraju!”

SDC15168

Maja i Damir – Indonezija + Singapur + Kuala Lumpur

“Putovanje je bilo čarobno, iznad svih očekivanja. Putovali smo sami, bez vodiča, što dodatno stvara romantiku, a opet sve je išlo po planu i bez problema, točno prema dogovoru prije puta. Ovakav način putovanja kakav nam je pružio ‘Medeni mjesec’ je savršen za pustolove koji zemlju u koju stižu žele upoznati na svoj način i po svojoj želji, a ne žele se zamarati sa traženjem smještaja i prijevoza. Najljepši od svega je osjećaj da smo dobili najbolje po najpovoljnijoj cijeni, a iskustvo i korisni savjeti agentice ulijevaju nam osjećaj sigurnosti i povjerenje. Hvala na svemu.”

IMG_1326

Antonija i Ante – Brazil + Argentina + Paragvaj + Urugvaj

“Posjetiti pet država, sedam gradova, vidjeti dva svjetska čuda, najveću hidroelektranu u svijetu i jedan od najljepših nacionalnih parkova, i to sve u jednom putovanju, garantira dobar medeni mjesec! No najvažnija stvar bila je organizacija putovanja, koja je bila odlična. Organizirano nam je razgledavanje gradova koje bi posjetili, te posjete najvažnijih znamenitosti. Posebno želimo izdvojiti posjet nacionalnom parku Iguaza. Predivna priroda parka te jedan od najvećih slapova na svijetu ostavili su na nas najjači dojam, te Iguazu nećemo nikada zaboraviti. Hvala!”

PetraGBarca

Petra i Boško – Barcelona

“Naše bračno putovanje u Barceloni bilo je prekrasno. Hotel smješten u blizini glavnih turističkih atrakcija, a za one malo udaljenije točke, dobrodošla nam je Vaša mapa grada i vodič. Drago nam je što su nam prijatelji poklonili bračno putovanje koje će nam, uz Vašu dobru organizaciju, ostati dugo u sjećanju. Hvala puno na svemu!”

DSCN6387

Stipe, Martina i Goran – Bangkok + Krabi, Tajland

“Na preporuku prijatelja kontaktirali smo Vas i ugodno se iznenadili. Vaš prijedlog putovanja s odličnom ponudom smještaja i izleta, te unutar našeg planiranog budžeta, za nas troje prijatelja je bilo upravo ono što smo tražili – priuštiti si neko egzotično mjesto gdje bismo proveli aktivan odmor. A predložena destinacija, Tajland, je ispunila sva naša očekivanja. Jako nam se svidio Vaš način rada i svakako ponovo s Vama putujemo.”

MihaelAnela

Anela i Mihael – Bangkok + otok Samui, Tajland

“Veliko hvala za ovo prekrasno putovanje. Kombinacija aktivnog odmora u Bankgoku i odmor na otoku Samui je super! Sve je bilo sjajno. Hotel u Bangkoku je bio jako uredan, osoblje ljubazno. Da smo barem duže ostali. No ipak, na otoku Samui smještaj je bio tako savršen da smo uskoro zaboravili čari Bangkoka i prepustili se prekrasnim plažama. S nestrpljenjem očekujemo prijedlog za naše skoro bračno putovanje!”

madrid_ice bar

Irena i Vlado – Madrid + otok Palma de Mallorca, Španjolska

“Od prijedloga za bračno putovanje, odluke prijatelja da nam poklone putovanje, te mogućnost pojedinačne uplate na račun, učinili ste organiziranje ovog putovanja jednostavnim. A samo putovanje je bilo prekrasno. Nakon nekoliko dana provedenih u Madridu, rado bismo se ponovo vratili. No Palma nas je još više oduševila, tako da je kombinacija ova dva mjesta bila savršena! Hotel Castillo na Palmi je prekrasan, osoblje ljubazno. Tijekom putovanja je bilo od svega po malo; muzeja, parkova, shopinga, dobre klope i cuge-užitak za sva čula. Viva España!”

IstanbulMajaStjepan

Maja i Stjepan – Istanbul

“Putovanje u Istanbul je bilo odlično! Hotelski smještaj lijep i ugodan, a njihovo osoblje ljubazno. Lokacija hotela odlična; blizu svega bitnog u gradu. Odlično smo se proveli i vidjeli puno toga. Sviđa nam se Vaš rad, susretljivost te jednostavnost u komunikaciji. Svakako Vas preporučamo dalje. Nadamo se skorom putovanju uz Vašu organizaciju.”

P1000765

Darja i Haris – tura po Portugalu

“Bilo nam je prekrasno! Puno više nego što smo očekivali. Ovo putovanje je bilo organizacijski zahtjevno jer smo posjetili šest gradova diljem Portugala. No, prošlo je odlično, bez ikakvih problema. S rentanjem auta je sve besprijekorno funkcioniralo. Portugal nas je kompletno osvojio svojim šarmantnim mjestima! I definitivno bismo ponovili istu rutu i preporučili je svima koji vole aktivniji odmor. Hvala na angažmanu i podršci.”

IMG_1350

Nikolina i Boris – Barcelona

“Nema toga mjesta u Barceloni koje nismo posjetili. Uživali smo svaki dan obilazeći grad. Drago nam je da smo Vas upoznali na Sajmu vjenčanja nakon kojeg ste nam poslali prijedlog za ovo putovanje koje je bilo unutar našeg budžeta. Omogućili ste nam da provedemo prekrasno bračno putovanje i puno Vam hvala na tome.”

IMG_0214

Josipa i Branko – London

“London, metropola koja nas je od prvog trenutka ostavila bez daha; nudi pregršt mogućnosti za razgledavanje kulturnih, arhitektonskih zanamenitosti, razonodu te shopping. A “Medeni mjesec” nam je, na preporuku prijatelja, omogućio da ga doživimo na poseban način, uz puno čarolije i romantike! Hvala Vam!”

IMG_0621

Ivana i Vanja – Rim

“Medeni mjesec iz snova u Vječnom gradu. Smještaj nedaleko od španjolskih stepenica, ugodna atmosfera u hotelu i osoblje koje vas dočekuje kao da ste kod kuće. Bacanje novčića u Fontanu di Trevi, sladoled na Piazzi Navoni, cappuccino s pogledom na Pantheon…obilazak Coloseuma…Kao da smo i sami bili dio nekih filmskih scena “Praznika u Rimu”. Nezaboravno! Hvala, Đurđa!”

VedranKristina_Egipat

Kristina i Vedran – Egipat

“Veliko bravo za organizaciju. Definitivno ponovo putujemo s Vama.”

191

Ana-Maria i Dražen – Dubai + Mauricijus

“Hvala na svemu, putovanje ste nam fantastično organizirali. Uživali smo u svakom trenutku našeg medenog mjeseca. Nadamo se skorom putovanju u Vašoj organizaciji.”

IMG_4069

Stella i Matija – Bangkok + Chiang Mai + Krabi

“Medeni mjesec na Tajlandu je bio prekrasan. Chiang Mai i Krabi su nas se najviše dojmili, iako je i Bangkok grad koji se mora posjetiti. Na Krabiju smo imali lijep resort na plaži, u mirnom dijelu mjesta,a u blizini svega. No najviše nam u sjećanju ostaje hram tigrova nedaleko od Bangkoka, kojeg svima preporučamo. Baš smo uživali na ovom putovanju!”

P1010028

Iva i Dorijan – tura po Irskoj

“Sve je bilo super. Najgori dio putovanja bio je vraćanje u svakodnevnicu. Irska je prelijepa, ljudi su posebno ljubazni, veseli i dragi. Svaki grad koji smo posjetili je poseban na svoj način. Pubovi su super, muzika i ambijent odlični. Cijelo putovanje je super prošlo. Nadam se da ćemo se jednog dana vratiti. Hvala Vam na svemu.”

Ana_Zoran-7999

Ana i Zoran – New York

“Ovo je definitivno najljepše putovanje u našem životu! Sve naše želje pretvorili ste u stvarnost i omogućili nam da se u New Yorku osjećamo prekrasno! Posjetili smo mnoge turističke znamenitosti, dobro se zabavili, isprobali mnoge kulinarske specijalitete, obavili dobar shopping, a sve uz jako puno romantike! Medeni mjesec o kakvom smo sanjali! Hvala Vam na besprijekornoj organizaciji puta, iznimnoj ljubaznosti te prijateljskom pristupu klijentu koji nas je oduševio! Od sada putujemo samo u Vašem aranžmanu!”

59. Spomenik se nalazi na Piazzi Venecija.

Žana i Igor – Rim + Firenca + Pisa + Verona + Venecija

“Od srca se zahvaljujemo na besprijekornoj organizaciji našeg medenog mjeseca u Italiji. Uživali smo u bogatoj kulturi Vječnog grada kao i u prekrasnoj Firenzi, posjetili smo srednjovjekovnu Pisu i romantičnu Veronu te se na kraju prepustili čarima Venecije i okolnih otoka. Hvala Vam još jednom!”

DSC00065

Šejla i Tomislav – Dubai

“Prije svega veliko hvala na cjelokupnoj organizaciji, trudu i svemu! Bilo je zaista prekrasno, letovi, hoteli, izleti, ljudi! Ovo putovanje ćemo svakako ponoviti.”

DSC05516

Marijana i Mario – safari u Tanzaniji + odmor na Zanzibaru

“Hvala na lijepo organiziranom putovanju. Stvarno smo uživali. Safari je bio super, preporučamo. Ljudi su jako ljubazni i Masai su fascinantni. Smještaj na safariju odličan. Zanzibar prekrasan, a resort bajkovit.”

DejanValentina

Valentina i Dejan – krstarenje

“Bilo je ludo i nezaboravno i oduševljeni smo sa svime. Već maštamo o ponovnom krstarenju sada naravno, zapadnim Mediteranom.”

MajaDario_Algarve

Maja i Dario – Lisabon + Algarve, Portugal

“Bilo nam je predivno, let nam je bio dobar te smo još pod dojmom predivnog ljetovališta i hotela u Algarvama. A Lisabon smo detaljno pregledali i uživali. Sve u svemu jako lijepo putovanje. Hvala na savjetima i organizaciji.”

AnaMarijo_Krstarenje

Ana i Marijo – krstarenje istočnim Mediteranom

“Čarobno krstarenje na ogromnom kruzeru, s prekrasnim lukama koje iznenađuju svojim bogatstvom ponude i ljepotom postojanja. No pogled s palube prilikom isplovljavanja iz luka poseban je doživljaj. Zaista treba vidjeti i doživjeti takvo putovanje.”

AnaAnte

Ana i Ante – Santorini

“Savršena destinacija za bračno putovanje!”

KornelijaMichael

Kornelija i Michael – Bangkok + Koh Samui, Tajland

“Bilo nam je super, vaša organizacija je bila odlična i nemamo nikakvih primjedbi, osim na duljinu boravka tamo (prekratko je trajalo)!”

PetraMatija

Petra i Matija – Istanbul

“Još uvijek smo puni dojmova s ovog romantičnog putovanja. Bilo je to predivnih pet dana u gradu koji zadivljuje, iznenađuje i umiruje svojim mirisima na svakome koraku. Hotel je bio super, stvarno izvan očekivanja. Crna kava kupljena u Istanbulu te lokum kupljen na Spice Bazaaru još uvijek nas podsjeća na nedavno putovanje.”

KatarinaDanijel_NY

Katarina i Danijel – New York

“Sve je bilo odlično, let, hotel, a o gradu da ne pričamo. Puno hvala na svemu. Toliko toga smo obišli, vidjeli i uživali. Zaista je to grad koji nikad ne spava.”

DijanaIvan2

Dijana i Ivan – Engleska + Irska + Škotska

“Hvala Vam što ste nam organizirali ovo prekrasno putovanje, zbilja smo uživali u Irskoj i Škotskoj. Svakako ćemo Vas preporučiti našim prijateljima, a čujemo se i za neko naše putovanje u budućnosti.”

SanelaAlan

Sanela i Alan – Istanbul + Izmir, Turska

“Putovanje u Istanbul i Izmir je bilo prekrasno iskustvo. Organizacija putovanja bila je na najvišem nivou. Nadamo se da ćemo uskoro ponovo surađivati i ponovo otputovati u Istanbul kako bi obnovili lijepe uspomene. Još jednom, hvala vam.”

MajaIvo_Venecija

Maja i Ivo – Venecija

“U Veneciji je bilo prekrasno. Zadovoljni smo sa cjelokupnom organizacijom putovanja. Zaista smo uživali u ljepotama romantične i kulturom bogate Venecije. Hvala Vam!”

DianaJosip_Mallorca

Diana i Josip – Palma de Mallorca, Španjolska

“Naše medeno putovanje na Mallorcu ispunilo nas je romantikom i naš novi početak ostavio u prelijepom sjećanju. Hvala vam na savršenoj organizaciji i imate naše preporuke!”

MorenaJozo_Venezia

Morena i Jozo – Rim + Firenca + Venecija

“Mi smo sa svime bili i više nego zadovoljni, jedva čekamo da nam opet organizirate neko lijepo romantično putovanje.”

VladimirHelena_NY

Helena i Vladimir – NY + Las Vegas, SAD

“Bilo je odlično, super smo se zabavili i uživali u svim blagodatima Amerike. Smještaj je bio odličan, idealno smješten, pješke do Times Squarea i do Central Parka.”

JelenaVedran_Tanzanija

Jelena i Vedran – safari u Tanzaniji + Zanzibar + Dubai

“Sve je super proteklo, svaka destinacija nas je oduševila na svoj način, smještaj je bio super, hrana savršena, ma sve je bilo da nije moglo bolje. Hvala.”

IvonaIvan_Dominikanska

Ivona i Ivan – Dominikanska Republika

“Medeni mjesec je bio super! Hvala na svemu, putovanje ste nam odlično organizirali. Uistinu smo uživali u svakom trenutku, svih 12 dana. Nadamo se skorom putovanju u Vašoj organizaciji.”

AnaMario_Rodos

Ana i Mario – otok Rodos, Grčka

“Otok je jako lijep, ljudi su vrlo gostoljubivi i pristupačni. Za hotel sve pohvale – zaista je 5 zvjezdica, sobe lijepe i prostrane, osoblje jako pristojno i srdačno, hrana ukusna, a sadržaja dovoljno. Sve u svemu, jako smo zadovoljni putovanjem.”

IvaRobert_Kuba

Iva i Robert – Kuba

“Hvala na svemu. Sve je bilo kako smo zamišljali…red salse, red mojita, red šetnje, red mora, red sunčanja, pa opet sve ispočetka.”

SanjaTomislav_Maldivi

Sanja i Tomislav – Maldivi

“Ovo putovanje će definitivno ostati zapamćeno. Maldivi su nam se jako svidjeli. Od pješčanih plaža, palmi i sunca do ljudi i usluge. Hvala vam na svoj vašoj pomoći i informacijama tijekom organizacije.”

MasaMarin_Kostarika

Maša i Marin – Kostarika

“Sve nas je oduševilo u ovoj zemlji: plaže, priroda i ljudi. Puno hvala na odličnoj organizaciji koja nam je olakšala istraživanje zemlje – bili smo potpuno bezbrižni.”

MajaNino_Kreta

Maja i Nino – otok Kreta, Grčka

“Putovanje je proteklo idealno. Sve je bilo po planu. Zadovoljni smo sa svim. Hvala.”

MoranaBruno_Azija

Morana i Bruno – Tajland + Kambodža + Vijetnam

“8 lokacija u 4 zemlje: savršena kombinacija odmora i izleta, od užurbanog Bangkoka, uživanja na rajskim Phi Phi otocima, povratka u prošlost u hramovima Kambodže i istraživanju Vijetnama. Hvala na prekrasnoj organizaciji i danima koje nikada nećemo zaboraviti.”

TatjanaMiroslav_Kuba

Tatjana i Miroslav – Kuba

“Kuba je sve ono što smo priželjkivali i još puno više. Havana je divna, ali Trinidad je osvojio naša srca. I sigurno ćemo se vratiti! Hvala Vam na organizaciji ovog prekrasnog putovanja, uskoro opet putujemo zajedno.”

DSC_0049

Ana i Luka – Tajland

“Uglavnom, sve je bilo i više nego super, hvala.”