“Ako želiš ići brzo, idi sam. Ako želiš ići daleko, idi s nekim.”

Nepoznat autor

“Sve je skriveno u tvome imenu, na tvome ramenu, na kome ću jednom usnut, da se nikada ne probudim.”

Željko Sabol

“U ljubavi bih s tobom, draga, nestati htio ja bez traga.”

Dobriša Cesarić

Organizacija bračnih putovanja po mjeri

Pošalji upit
PREPORUKE ZA MEDENI MJESEC

Pregledajte naše usluge i pružite nam priliku da stvorimo romantično putovanje prema Vašim željama.

unique

UNIQUE PUTOVANJA

Medeni mjesec je prilika otputovati barem jednom u životu, posjetiti neuobičajene destinacije, uživati u drugačijem smještaju ili doživjeti posebna iskustva te svu organizaciju putovanja prepustiti pouzdanoj agenciji. Kod nas možete pronaći drugačija putovanja, hotele i iskustva po kojima se razlikujemo od ostalih agencija. Ne očekujte samo rezervaciju hotela ili avio karata; očekujte doživljaj, nezaboravno iskustvo jer ono što ostaje poslije putovanja su uspomene. A one su vječne.

godišnjica-braka-1024x683

GODIŠNJICE BRAKA

Brak je putovanje u dvoje. Na tom putu, u svakodnevnoj strci s vremenom zaboravimo ono najbitnije. Stoga, zaustavite vrijeme, presložite prioritete i otputujte za svoju godišnjicu braka. Proslavite svoje zajedništvo i obnovite strasti kraćim vikend putovanjem ili dužim putovanjem na daleke destinacije. Mi volimo ova putovanja jer probude strasti slične onima na medenom mjesecu. Ovakva putovanja zovemo drugim medeni mjesecom.

POKLON VOUCHER

POKLON PUTOVANJA

Pokloni bi trebali biti u skladu sa svrhom. A svrha poklona za vjenčanja je trajnost. Pokloniti putovanje, poklanjate trajne uspomene. Mogućnost kupovine poklon vouchera ostavlja potpunu slobodu odabira, a raspoloživi iznos može pokriti cijelo putovanje ili jedan njegov dio. U našoj praksi je da omogućimo mladencima da sami odaberu datum i destinaciju koja bi im najbolje odgovarala, ali u iznosu koji vi odredite. Poklonite im vječne uspomene.

 

_TIB9686

OBNOVE BRAČNIH ZAVJETA

Godišnjica braka prilika je za obnovu zavjeta, prisjetiti se svog vjenčanja i danih zavjeta, ali i podsjetiti da, iako je vaša ljubav vječna, treba ju njegovati i cijeniti. Mnogi naši putnici vole ovu našu uslugu. Jedni od njih su Andrea i Vanja, par koji su ljubav zapečatili na Mauricijusu, a njeguju je obnavljajući svoje bračne zavjete na svakom novom putovanju. Oni kažu: “Brak je avantura koju želimo zajedno proživjeti. “ Pratite njihova iskustva obnove bračnih zavjeta u našoj galeriji slika.

prosidba

IDEJE ZA PROSIDBU

 

Tisuću riječi nije dovoljno kako bi se opisali osjećaji muškaraca kada ugleda ženu koju želi za svoju životnu partnericu. A samo jedna emocija dovoljna je svakoj djevojci kada je muškarac prosi. Stoga, većina muškaraca detaljno planira taj trenutak i ne prepušta ništa slučaju. To je događaj koji se vječno pamti i prepričava. Upite primamo s raznim idejama, ali ih još bolje realiziramo. Dopustite nam da Vam pomognemo učiniti prosidbu najposebnijim danom života. Pošaljite nam upit.

djevojačko-momacko

PUTOVANJA ZA DJEVOJAČKO/ MOMAČKO

Putovanje kao razlog za oproštaj od samačkog života, ali i slavlje radi novog poglavlja u životu, dio je naše usluge. I ne mora uvijek biti putovanje u Las Vegas u stilu filma “Mamurluk” ili “Sex i grad”, jer ideja imamo raznih, u različitim državama, za veće ili manje grupe prilagođene željama. Volimo ovu vrstu putovanja jer omogućava promjenu. Otputovati kako biste se oprostili od jednog stila života, a vratiti se spremni za novi. Putovanja na kojima se slave promjene.

 

luksuzna putovanja

LUKSUZNA PUTOVANJA

Ljubiteljima putovanja dovoljan je razlog luksuzan smještaj ili neki događaj da bi otputovali. Oni uživaju u putovanju prvom klasom, u najljepšim hotelima i vilama s privatnim bazenima, atrakcijama na destinaciji na privatnim turama prilagođenim njihovim željama i tempu. Ali im je, pri tome, potrebna besprijekorna usluga jer im je to stil života. A nama je to stil poslovanja. Zato smo i prepoznati kao agencija sa stilom.

romantično-putovanje-e1460406452669-1024x681

ROMANTIČNA PUTOVANJA

Otputovati i osvježiti romantiku u vezi, iznenaditi voljenu osobu, proslaviti rođendan na putovanju ili proslaviti bilo koji datum zajedno, dovoljan je razlog za putovanje u dvoje. Imamo raznih ideja za romantična putovanja. Bitno da nas zatražite veliku dozu romantike na putovanju, a povod neka ostane nepoznat. Romantika na našim putovanjima ne treba razlog.

GALERIJA USLUGA

Pregledajte našu galeriju slika s prijedlozima za navedene usluge te iskustva naših putnika koji su se dobro zabavili, proveli i doživjeli nezaboravna iskustva na svojim romantičnim putovanjima.